Hirdetés

Frankfurtban debütálhat a BMW X7

Frankfurtban leplezhetik le a BMW új szabadidő-autóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Régóta tudjuk, hogy érkezik a BMW legújabb és legnagyobb SUV-ja, az X7-es. Ősszel akár már láthatjuk is, egyelőre csak koncepció formájában.

Javában futja a tesztkilométereket a BMW újdonsága, az X7. A hírek szerint ősszel Frankfurtban már láthatjuk koncepcióként. Kép forrása: carscoops.com

A BMW már javában dolgozik az új SUV-ján, az X7-esen, de a kész állapottól még messze vannak. A BMWBlog szerint a 2017-es Frankfurti Autószalonon még csak egy koncepciót mutatnak majd be, a 6-os GT, az i3S, és X3 modellek mellett. Az új X7 három üléssorral, kidolgozott luxus beltérrel és a cég legújabb technológiai fejlesztéseivel a Range Rover orra alá is borsot törhet majd. Az új modell a CLAR platformra fog épülni, ami már az új 5-ös és 7-es széria alapjait is képezi.

Hirdetés

Meghajtás tekintetében különböző benzin- és dízelmotorok széles választéka áll majd rendelkezésre. A vásárlók és a luxus SUV-ot 30d, 40d, 50d és 50i változatokban is rendelhetik, utóbbiban feltehetően a 4,4 literes, ikerturbós V8-as motor dolgozik majd. A későbbiekben egy hibrid verzió is érkezik, amely a 740e-hez hasonló hajtásláncot kap, ami egy kétliteres négyhengeres belső égésű és egy elektromos motorból áll. Ehhez még csatlakozhat a pletykák szerint az X7 M is, melyet az új M5-ből ismert ikerturbós V8-as fog hajtani.

Hirdetés

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?