Graffiti fallá vált a Lamborghini Aventador

Andy Warhol nyomdokain járva kipingáltak egy Lamborghinit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Skyler Grey egy 19 éves street art művész, vagy ha kevésbé elegánsan fogalmazok, akkor graffitis, aki most megmutatta, hogy egy sportautón is látványosat tud alkotni.

A 19 éves kaliforniai srác kitett magáért. Igyekezett azokat a színeket használni, amik a Lamborghini gyári palettáján is szerepelnek, ám mindezt egy olyan „kakofóniában”, ami egy emészthető egészet alkot. Az alkotásához többféle festékszórót használt és persze azért festősablont sem dobta ki, hiszen a bikák vonalait azért nem szabad kézzel húzta meg. Ugyanis az Aventador S oldalain egy egész csordányi bika feltűnik, köztük egy stilizált, kissé rajzfilmes példány is.
Skyler Grey nem titkoltan Andy Warhol munkásságából is merített, de nem csak az autó külsejét vette kezelésbe. Az utastérben a hátfalon szintén feltűnik a rajzfilmes bika, emellett a kardánalagút is erőteljes narancs színt kapott, illetve a fekete bőrüléseken is feltűni ez a szín, sőt, még a cérna is narancsszínű, amivel varrták.
Hirdetés
A sportautót már meg is vásárolta egy névtelenségbe burkolózó műgyűjtő, aki azért megkérte a Lamborghinit, hogy állítson ki egy tanúsítványt, amellyel igazolják, hogy gyári hozzájárulással vált ilyen színes egyéniséggé az Aventador S.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?