Gránátot kötöztek a kerekéhez

Rossz helyen parkolt, a kerékbilincsnél kicsit ütősebbet kapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hallottunk már sztorikat önkéntes közterület-felügyelőkről, akik kukákkal raknak körbe egy szerintük rossz helyen álló autót, de Oroszországban ennél komolyabb fenyegetés szükséges.


Nem csupán a közterület-felügyelet miatt érdemes körülnézni, hol készülünk megállni autónkkal. Az általános pakrolási szabályok megsértésén túl előfordulhat, hogy valaki kocsibeállóján állunk meg, vagy csak egyszerűen feltűnően pofátlanul. Ahogy ez az orosz autós is tette, bár nem teljesen tiszta, miért zavart bárkit a földterület kellős közepén. Megeshet, hogy egy földút végére parkolt éppen. Minden esetre ez valakit nagyon zavart, aki finoman szólva is sajátos módon oldotta meg a helyzetet.
Hirdetés
A figyelmeztető cetli kevés lett volna, és papír meg toll sem volt éppen kéznél, kézigránát viszont igen. Ezt néhány madzaggal és gyorskötözővel úgy erősítette a felnihez, hogy az gurulásnál kihúzza belőle a biztosító pecket. Autósunknak az volt a mázlija, hogy a bal első kerékhez kapta az ajándékot, így beszállás előtt feltűnt neki a felnire tekert gyorskötöző. A tettest nem találták meg, ám az autós kihívta a rendőrséget, ők pedig a tűzszerészeket, akik sikeresen eltávolították a gránátot. Ezek után hatványozottan figyeljünk, hol hagyjuk az autónkat! Különösen, ha Oroszországba tervezzük a nyaralást.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?