Gyári alkatrészt vennél a Toyotádhoz? Már az Amazonon is tudsz!

Az Amazon.com már egy hivatalos Toyota webshopnak is otthont ad

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota és a Lexus - hallgatva az új idők szavára - az Amazon.com online értékesítési platformon nyitotta meg legújabb alkatrészáruházat. A bolt így éjjel-nappal nyitva tart, a már most sem szerény kínálat pedig folyamatosan bővülni fog.

Az elmúlt években világszerte ugrásszerűen nőtt meg az internetes kereskedelem jelentősége. A jelenséget kétségtelenül felgyorsította a koronavírus-járvány, hiszen a pandémia tetőzésekor sok esetben ez maradt a vásárlás egyetlen működőképes, biztonságos módja. A technológia folyamatos fejlődésének és az egyre erősebb kiszolgáló infrastruktúrának köszönhetően ma már tényleg erőfeszítés nélkül, megbízhatóan és gyorsan szerezhetünk be jóformán bármit az internetről.
Hirdetés
Persze így nem próbálhatjuk ki, nem foghatjuk meg saját kezünkkel a kiszemelt árucikket, ám ennek nincs túl nagy jelentősége a szigorú szabvány szerint gyártott termékeknél. Ilyenek az autóalkatrészek is, ahol a cikkszám garantálja, hogy pontosan megfelelő cseredarabot kapjunk. Ezt felismerve a Toyota online alkatrészáruházat nyitott az Amazon nagy-britanniai platformján, így garantálva a gyors, pontos és zökkenőmentes kiszállítást is. A folyamatosan elérhető felület kizárólag eredeti Toyota és Lexus alkatrészeket forgalmaz, a gyári garanciát sem kell elfelejteniük az itt vásárlóknak. A feltételek azonosak a Toyota vagy a Lexus valamely márkakereskedésében személyesen vásárolt alkatrészekével. A webshop a jelenlegi és a már kifutott modellekhez is kínál cserealkatrészeket és tartozékokat, a választékot a tervek szerint folyamatosan bővítik a jövőben. Az ablaktörlő-lapátoktól a fékbetétekig, a tetőcsomagtartótól a padlószőnyegekig miden kapható itt, sőt, még a Gazoo Racing termékeiről sem feledkeztek meg.
Hirdetés
„Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél jobb szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek. Ennek része, hogy a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben intézhessék az autójukhoz kapcsolódó tennivalókat, beleértve az alkatrészek, tartozékok és kiegészítők megvásárlását.” – mondta Rob Giles, a Toyota angliai ügyfélszolgálati igazgatója. Hozzátette: „Az új webáruházak révén márkáink hivatalosan is megjelennek a piac egyik legnépszerűbb online értékesítési felületén, ugyanakkor a minőséget és a teljesítményt változatlanul mi szavatoljuk.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?