Ha azt hiszed mindent láttál: íme egy gyorshajtó kutya!

Nem bírt a tappancsaival a kutyus, gyorshajtáson kapták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valószínű a rendőr sem hitt a szemének, amikor megnézte ki ült a gyorshajtó Škoda Kamiq volánja mögött. A nem mindennapi fotónál már csak a tulaj magyarázkodása sikerült komikusabbra.

A kutyákat nem véletlenül nevezik az ember legjobb barátjának, hiszen számtalan feladatot képesek önállóan, vagy kis segítséggel elvégezni. A vezetés azonban - rengeteg kísérlet ellenére - egyelőre nem tartozik azon tevékenységek közé, amelyeket rábízhatnának a gazdik a négylábúakra. Szlovákiában, egy Škoda Kamiq sofőrje mégis úgy gondolta, hogy kutyusa jobban vezet, ezért a volán mögé engedte kedvencét. Ez önmagában is elég veszélyes mutatvány, viszont a 31 éves férfi helyzetét tovább súlyosbítja, hogy még gyorsan is hajtott a kutyájával az ölében. Miután a rendőrök félreállították a járművet, a sofőr a rendőröknek azt mondta, hogy éppen akkor ugrott a kormány mögé a kedvence, viszont a traffipax által készített felvételen ehhez a meséhez túl komfortosan ül a kutyus a gazdi ölében. Bárhogyan is, a büntetést nem úszhatta meg a gyorshajtásért.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?