Használt dízelt egymillió alatt? Így jártuk be érte az országot!

Átutaztunk az országon egy megbízható, olcsó használt autót kutatva: mutatjuk mit vettünk!

Megbízható, jó állapotú dízel autót venni hat számjegyű árcédulával már-már tündérmesébe illő. Még akkor is, ha sem az életkor, sem az esztétika, sem pedig a futott kilométer nem számít. Nyakunkba vettük hát az országot, hogy megkíséreljük a lehetetlent.

Több mint 800 kilométert autóztunk, hogy találjunk egy jutányos áron kínált és viszonylag olcsón fenntartható, dízel autót Robinak, aki nemrég szerezte meg a jogosítványát. Robi szeretett volna egy kis fogyasztású, hosszú utakra optimális, kényelmes és megbízható első autót, ám a keretösszeg felső határát nagyjából másfél millió forintnál húzták meg a feleségével.

Ebből az összegből azonban nem csak az autót kell kifizetni, hanem annak átírási és első éves biztosítási díját is, illetve a szükséges időszakos szervizre és javításokra sem volt extra keret.

Útnak indultunk hát, hogy megtaláljuk Robi új autóját: az alábbi videóból kiderül, hogy milyen jelölteket néztünk meg, hogy milyen kalandokban volt részünk, és hogy mit hoztunk el végül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?