Hétszáz lóerős Murciélago tuning – egy Porsche áráért

JB Car Design Lamborghini Bat LP 640 tuning

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német JB Car Design 700 lóerő fölé vitte a Murciélagot, és Reventón stílusú karosszéria kitet is készített hozzá.


A németek értenek a tuninghoz, és előszeretettel esnek neki az olasz szupersportkocsiknak, tehát nem rendkívüli a JB Car Design munkája, amelynek keretében a Lamborghini Murciélago tulajdonosoknak kínálnak alternatívát. A Bat LP 640 csomag a karosszéria - néhol már túlzásokba eső, de máshol például egész Reventón-szerű - átalakításán kívül a motor teljesítmény-növelését is tartalmazza, a vásárló 710 vagy 750 lóerő közül választhat. Ezt egyébként feltöltő használata nélkül, a motor „kihegyezésével” érik el, és magától értetődik, hogy a nagyon szépen szóló, nemesacélból készített sportkipufogó is része az ajándékdoboznak.

Az utastérben mindent finom bőrrel borítottak be - na, nem azért, mert ez gyárilag nem így lenne -, és még a légzsák közepére is ráhímezték a márkajelzés bikafiguráját. Az exkluzivitás biztosítása miatt legfeljebb 75 darab átalakított Lamborghini fog készülni, és nem éppen olcsón: a Bat LP 640 csomag ára 88 ezer euró, amely összegért akár 911-es Porschét is lehet vásárolni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?