Hétvégén hátulról is megvolt: Mercedes CLA Shooting Brake

Párizs helyett a Könyves Kálmán körúton tűnt fel a Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tudom, nem nagy szenzáció, sokan látták már itthon a Mercedes CLA Shooting Brake kombit, de azért megosztom, hogy nekem is megvolt.


Szombat délután higgadtan gurultunk haza fiammal a Balatonról. Csak leugrottunk lenyírni a füvet, ellenőrizni a kertet. Meg persze autóztunk egy jót. Matrica nem volt a tesztautón, ezért az M6/7-es út, Székesfehérvárnál az ingyenes elkerülőn az M7 érintésével mentünk. Takarékosabb, izgalmasabb, a tesztautó több arcát mutató volt így, mintha megvettem volna a 10 napos pályahasználatot, s tempomattal végigmentem volna az M7-esen, s legalább fiam is többet aludt. Higgadt volt a forgalom, az országúti autózás kellemes fogyasztást is hozott. Már majdnem otthon jártunk, amikor egy cikázó Mercedes CLA tűnt fel a visszapillantóban. Mögénk állt a lámpánál. Ha nem ilyen hirtelen és "több sávból" érkezik, talán észre sem veszem, hogy nincs rajta embléma. És miért nincs? Kitalálható volt, hogy azért, mert egy álcázott CLA Shooting Brake - amiből már számos példány feltűnt itthon.
Hirdetés
Januártól a kupénak hívott limuzinhoz hasonlóan Kecskeméten készül. Az egész világ számára csakis ott. Nem újdonság, hogy álcázva látható, hiszen számos tesztpéldány fut már hazánkban, ez is magyar P rendszámot viselt, a kereten címerekkel övezett Magyarország felirattal. Nem meglepő módon hamar kibújt mögülünk, így telefonnal (igen, sorry, vétkeztem) pont le is tudtam fotózni a kis meglepetésre a múlt héten nyílt Párizsi Autószalonon még nem bemutatott modellt. Talán még reszelnek rajta egy keveset, ez a fehér példány is az M5, Kecskemét felé kanyarodott.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?