Hivatalos képeken a Mercedes G-osztály utastere

Jön az új Mercedes-Benz G-osztály, a belterét már láthatjuk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Januárban debütál Detroitban a G-osztály új generációja. Szivárognak is a gyári képek, ezúttal az utastérről villantottak néhány fotót.


Nincs kivétel. A G-osztály mindig is különc volt. Egy igazi, komoly terepjáró a Mercedes-Benz palettáján, szemben a városi divat SUV-okkal. Sok tekintetben nyersebb volt, mint a többi modell, a belsőt viszont mostanra utolérte a mai trend. Ahogy már az E-osztályban megszokhattuk és a leendő A-osztályban láthattuk, itt is megjelenik a két nagyméretű "tabletből" álló műszerfal. A jövőre érkező újgenerációs G-osztályból egyelőre csak a belsőt láthatjuk, ami igen tetszetősre sikerült.
Hirdetés

A korábbi belsőből természetesen örökölt néhány dolgot az újdonság. Ilyenek az ajtókárpit tetején lévő ablakemelő-gombok vagy az utasoldali kapaszkodó. Természetesen nem csak a műszerfal számít újnak. A kormánykerék sportosabb formát öltött, a szellőzők is igen látványosra sikerültek. A tekerős kontroller és a felette lévő érintőpad sem maradhatott el, akárcsak a kényelmi extrák. Az ülés fűthető, szellőztethető és masszírozni is tud. Az anyagminőség a luxus szintet képviseli, a Burmester hifi hét hangszórót kapott. Jelentőség változás még, hogy a beltér mérete is nőtt, a dimenziók közül a lábtér gyarapodott a legnagyobb mértékben, 15 centivel több hely áll rendelkezésre a hátul ülőknek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?