Hogy tetszik a Ford Mustang japán értelmezésben?

Ultradrága légrugós tuningcsomag a Ford Mustanghoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most Ford Mustangot tuningolt a japán Liberty Walk csapat, a szegecselt szélesítéseket és a negatív kerékdőlést most sem hagyták otthon.


Tuningkörökben nem ismeretlen a Liberty Walk név, a Japán bázisú tuningcsapat azzal vált híressé, hogy méregdrága sportautókra terveznek, gyártanak és aggatnak bitang szélesítéseket. Noha tuningpakkjaik drágának mondhatóak, nem csak a felső körökben mozognak. Gurult már ki tőlük Prius és kei-autó is hasonlóan igényes tuninggal. Azonban most először mertek egy Ford Mustanghoz hozzányúlni, és milyen jól tették, hogy meglépték. A Liberty Walk nevéhez hűen szegecselt szélesítésekkel, fekete első köténnyel és szoknyákkal, valamint masszív diffúzorral képzelték el a vörös pónit. Nem csak az abroncsot villantó oldalelemek, de a japán stílusú szárny is egyedivé varázsolja a fart. Az összkép egy ilyen puritán és ellentmondást nem tűrő izomautón elég megosztó lehet.
Hirdetés

A valódi stance kiállás érdekében óriási felniket és Airrex légrugót ültettek be, no meg finom negatív dőlésszöget adtak a kerekeknek. A klasszikus izomautó fanokat most valószínűleg a hányinger kerülgeti, akik viszont értékelik a japán ízlésvilágot és követi a mai tuningtrendeket, azok még nem láttak ennél menőbb és igényesebben kivitelezett Mustangot. Már az alap Performance csomag is 1,1 millió forintnak megfelelő japán yenbe kerül, míg a többet adó Works csomag már 500 000 forinttal drágább. Csak a légrugó beültetése 1,8 millió forint átszámolva. Cserébe az EcoBoost és a GT Mustang változatokkal is kompatibilisek a szettek, és egyenként is kaphatóak a kiegészítők. Nekem eszméletlenül bejön. És Neked?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?