Így ment a 330i a Kiskunlacházi reptéren

FRT Kupa, Kiskunlacháza, egy BMW 330i-ből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Autónavigátor színeiben induló Faragó Gábor, azaz Bubu a hétvégén a Kiskunlacházi Reptéren rendezett FRT Kupán indult, videón látható, milyet ment.

Ahogyan sok minden mást, a több fordulós FRT Kupa aktuális, idei utolsó előtti fordulóját is nézők nélkül rendezték meg most hétvégén a Kiskunlacházi Reptéren. A 120 versenyzőre 3 futam várt a kijelölt pályán, amelyből a legjobb két ideje számított a végértékelésnél.
Hirdetés
Miként arról már beszámoltunk, távolabbi kollégánk, Faragó Gábor, Bubu egy Autónavigátor színekbe öltöztetett BMW 330i-vel versenyzik, e futamon is indult. Autójáról itt olvashattok bővebben, mostani etapja pedig az alábbi videóban látható.
Hirdetés
"Ezen a pályán sosem versenyeztem még, ezért kíváncsian vártam, mit tudok kihozni magamból és a BMW 330i-ből.
Hirdetés
Három edzőkör után vágtam neki a versenynek. A ködszitálás és a fagypont körüli hőmérséklet nem segítette a gumik tapadását, így főleg a féktávokra kellett ügyelni egy-egy lassítónál.
Mondhatni, "eseménytelenül" telt a verseny, egy-két túlcsúszást leszámítva, így a középmezőnyben sikerült a célba érkezni."
nyilatkozta Bubu a verseny után, ahol a 120 indulóból összesítettben a 60. helyen, míg a 18 fős kategóriájából a 12. helyen végzett.
A profi és amatőr versenyzőket egyaránt mérkőztető futamról a Ruti Sport Video TV alábbi összeállítása is jó képet ad.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?