Ilyen, amikor egy Golfnak csattan egy McLaren

London utcáin írtak le egy rózsaszín McLarent

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A járványveszély miatt üresebb utakon több sportautós is a lehetőséget látja, hogy szélnek eressze a lóerőket. Csak hát ez nem mindig sül el jól. Sőt, többnyire nem sül el jól.

Újabb eset bizonyította, hogy mit sem ér az erő, ha nem tudod uralni. Avagy tökmindegy, milyen számot mutat a bankszámlád, egy komoly sportautó, nagy erővel, hátsókerék-hajtással nem a rutintalanoknak való. A képeket egy londoni tűzoltóparancsnok, Simon Tuhill posztolta a Twitter falán, és külön felhívta a figyelmet arra, hogy milyen sebességkorlátozásnál történt a baj. London egyik gazdagabb negyedében, 20 mérföld/órás sebességkorlátozású területen csattant a McLaren. Tuhill üzenete szerint azért, mert a sofőr elvesztette az uralmat a jármű felett. Szóval nem biztos ám, hogy száguldozott, csak nyomott egy kövéret, ám amikor a McLaren 570 S hatszáz Nm forgatónyomatéka megérkezett a hátsó kerekekre, valószínűleg az autó megvadult bika módjára megugrott. Egészen egy VW Golf hátsójába. Az nem látszik a képeken, hogy a népautó mennyire sérült, de a McLaren kukáratört. Személyi sérülésről szerencsére nem ejtett szót a tűzoltó.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?