Ilyen lesz az új Kia Ceed?

Dél-Koreában már megmutatták a frissített K3-ast, ami lényegében a Ceed

Szülőföldjén már átesett az első ráncfelvarráson az aktuális Kia Ceed, amit otthonában K3 néven ismernek. Vajon Európában is hasonló módon frissül majd? Ha igen, akkor igazán dögös nózit kap.

A Kia Ceed aktuális generációja 2018-ban debütált, szóval napjainkban már elérte azt a kort, amikor elgondolkodnak a gyártók a ráncfelvarráson. Egy frissítésnek már csak azért is lenne apropója, mert a Kia is megváltoztatta az emblémáját. És a Kia lépett is, legalábbis Dél-Koreában, ahonnan már megérkeztek az első képek a felfrissített K3-ról, ami ugyan egy szedán (az USA-ban Forte néven fut), de lényegében a Ceed testvérének tekinthető. A képeken jól látható a teljesen új fényszóró, az átszabott hűtőrács és lökhárító. Így már jobban hasonlít az autó a nagyobb K5-höz (Optima), amit sajnos Európába nem szándékozik egyelőre elhozni a Kia, mondván, itt inkább szabadidő-autókra vágynak az emberek. Természetesen a már említett új embléma is felkerült a K3 orrára, míg hátul is új lökhárító jelent meg, illetve új lámpák, amiket a manapság oly divatos fénycsík köt össze.
Hirdetés
Bent nem történt nagy változás. Itt már eleve nem annyira hasonló a K3 a Ceedhez. Nagyobbra cserélték az infotainment képernyőjét, felragasztották az új logót a kormánykerékre és új kárpitok jelentek meg a kínálatban. Most már csak az a kérdés, vajon Európában is ugyanígy frissül-e majd a Ceed, és ha igen, akkor mikor?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?