Íme a frissülő Golf álcázatlan kémfotói: hatalmas tabletet kap!

Takarófólia nélkül csípték el kívül-belül a Golf 2024-re várt frissítését a kémfotósok?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lényegében álca nélkül sikerült lencsevégre kapni a Golf frissített változatát tesztelés közben a kémfotósoknak. Míg kívül aligha látni meglepetéseket, bent egy félelmetesen nagynak ható érintőképernyővel szembesültek a gyanútan fényképészek.

Az itt látható olyan részletek, amelyeket esetleg még nem ismerünk a jelenleg is futó, még frissítés előtti, nyolcadik generációs Golfról, azok is annyira beleillenek a Volkswagen dizájnvilágába, hogy fel sem tűnik: ez bizony egy frissített prototípus. Persze, megeshet, hogy egyes cserélhető elemek szándékosan, megtévesztés gyanánt a jelenlegi modellről kerültek át, ám a beltér nem hazudik, amit ott fotóztak az Automedia emberei, olyan biztosan nincs a mai kínálatban.
Hirdetés
Az igazi meglepetést az autó belterében fotózták, ott olyat láthatunk, amire senki sem számított. A megszokott érintőképernyő helyén ugyanis egy nagyjából 15 colos, konkrétan hatalmas infotainment kijelző foglal helyet. Ennek a felső pereme még a digitális műszeregység árnyékolójánál is magasabbra került, lényegében a műszerfal legmagasabb pontja, így az sem kizárt, hogy a kilátásban is problémát jelenthet az alacsonyan ülő sofőröknek. Szinte biztos továbbá, hogy ehhez a képernyőhöz - ha nem teljesen más verziót, akkor - egy komolyan újradolgozott változatát kapjuk majd a VW rendszerének, ez szinte biztosan előrelépés lesz a felhasználói visszajelzések alapján.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?