Ittas sofőr tört tropára egy megosztós villanyautót Óbudán

Hatalmas csattanás, nyíló légzsákok, két vélhetően totálkáros autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tegnap talán jól indult valakinek az estéje, de igen rosszul végződött, a kijárási tilalom hatálya alatt ittasan balesetezett az egyik autómegosztó villanyautójával.

Tegnap este 23 óra magasságában került fel egy fotó a GreenGo-val csapatom Facebook csoportba arról, hogy a Tímár utca magasságában a Pacsirtamező utcán alaposan eltalált hátulról a GreenGo egyik Volkswagen e-up!-ja egy Lexus RX SUV-t. A baleset-info.hu weboldalra nagyjából ugyanekkor több infó is felkerült. Az autómegosztó Volkswagenjét hajtó sofőr ittas volt, ezért őt a rendőrök vitték el a helyszínről. Az e-up! jól láthatóan nem csak gazdasági, műszaki totálkáros is, orra nagyjából megsemmisült, de az alig több mint 2 éves autónak a teljes karosszériája torzult, még hátsó (C) oszlopán is nyomot hagyott a baleset.
Hirdetés
A légzsákok nem csak a hátulról érkező e-up!-ban, a vétlen Lexusban is nyíltak. Mivel egy korábbi generációs Lexus RX-ről van szó, s annak hátulja is jelentősen sérült, erős a gyanú, hogy az is totálkárosra tört. Az e-up! vezetője nem csak azért kerülhet szorult helyzetbe, mert a rendőrségtől bírságot kap, hanem azért is, mert ittas vezetés esetén a biztosító jellemzően nem fizet, az anyagi kárért tehát alighanem ő lesz a felelős.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?