Itthon a megújult Subaru Forester

Nálunk járt a frissített Subaru Forester

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem szóltak a gyáriak, de a fotók alapján Gödöllő mellett járt a leheletnyit frissített Subaru Forester.


Sajátos, nagyon is célszerű autó a Subaru Forester. A 2008-ban megjelent harmadik generáció idei frissítése alig észrevehető, a modelleket nagyítóval vizsgálva is mindössze a tükörházakba költöztetett oldalsó irányjelzők tűnnek fel, de a lepel alatt több az újdonság, például az opcióként Xenon fényszórók belső szerkezetükkel újak. A kínálatot természetesen friss színek és felnik bővítik, belül minimálisan változtak a kárpitok, immár szerepelhet friss, érintőképernyős kezelőfelületű, kétzónás automata légkondicionáló rendszer és tolatókamera is. Immár az alapáras hangzórendszer is USB- és iPod-csatlakozós. A legfontosabb műszaki újdonság a 2,0 literes, 150 lóerős benzines boxermotor áthangolása, melynek eredményeként annak 100 kilométerenkénti átlagos étvágya manuális és automata váltó esetén egyaránt 8,6-ról 7,5 literre csökkent, szén-dioxid emissziója 175 gramm/km. Változatlanul fut tovább a 6,3 l/100 km vegyes fogyasztású, szintén 150 lóerős Boxer Diesel, mely a vevők kedvencének számít a Foresterben. Az Európa nyugatabbi részén már rendelhető frissített Forester itthon várhatóan tavasszal jelenik meg a kereskedésekben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 21:13
    Permalink

    Igen, itt jártak, én múlt szerda délelőtt a Lánchídnál láttam egy csomó csilivili tiszta Forestert, mindegyiken német, FB városjelű rendszám volt.

Vélemény, hozzászólás?