Jöhet egy modern Peugeot 205 GTi?

A Peugeot vezető dizájnere újraálmodta a 205 GTi-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oltári jó rajzon dobta össze a Peugeot vezető formatervezője, milyen lenne szerinte az új 205 GTi. Akarjuk, nem kérdés!


Dizájnerek szoktak álmodozni arról, hogy egy-egy ismert, híres, vagy legendás típus újragondolása miket eredményezhetne. Ezek általában külsős tervezők, semmi közük az adott márkához, csak álmodoznak. Ezek a mostani rajzok viszont egyenesen a Peugeot vezető formatervezőjétől, Gilles Vidaltól származnak, aki merész formákkal, de a 3008-ast látva teljesen élhető dizájnnal álmodta újra a 205 GTi-t. Akkor ebből most lesz valami?
Hirdetés
Erre egyenes válasz egyelőre nincs, de Vidal három rajzából választott a dizájn csapat. Csak ennyit tudni, hogy választottak, méghozzá a vékonyabb lámpás fekete-fehér összeállításút. Hogy mire, az egyelőre rejtély, de gyanús, hogy esetleg készül belőle egy életnagyságú modell hamarosan. Hogy onnan hogyan tovább, nem tudni, de reménykedünk benne, hogy esetleg a 208 utódja - ami talán újra visszakapja a 205-ös számot - hasonló formában születik majd újjá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?