Jön az “új” Toyota Prius, élőben láthatod a premierjét!

Új Toyota Priust ígér a Los Angeles-i Autószalonra a Toyota

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bő 20 évvel ezelőtt, 1997-ben jelent meg a ma már negyedik generációjával futó Toyota Prius, most viszont annál is újabbat ígér a Toyota.


Az idő röpül, azon túl, hogy a Toyota bő 20 évvel ezelőtt mutatta be az első Priust, már a negyedik is három esztendeje, 2015 őszén debütált a Las Vegas-i Autószalonon. Most ismét Észak-Amerikában, egy kicsivel később, a november végi Los Angeles-i Autószalonon debütál az "új" Prius, ami azonban a róla elsőként közölt fotó szerint inkább csak frissített lesz.
Hirdetés

Nem látható, de alighanem változnak a lökhárítók, s kitalálható, hogy a havas képen mutatott újdonság nem a tetőcsomagtartójával lesz friss, hanem várható hozzá a Corollában megismert, 2,0 literes benzinesen alapuló "Power" verzió, ami ugyebár 180 lóerős rendszerteljesítményt és kormánykerék mögül is kapcsolható virtuális váltófokozatokat is ad. Az új Toyota Prius minden eddiginél sportosabb részleteket, piros féknyergeket és lejjebb húzott szoknyákat is kaphat.
Az újdonság debütálása november 28-án, helyi idő szerint 11 óra 5 perckor, azaz magyar idő szerint este 8 óra 5 perckor élőben is megtekinthető lesz. Ide kattintva te is beteheted az eseményt naptáradba, hogy élőben követhesd a világ legnépszerűbb hibridjének számító Prius legújabb kiadásának debütálását.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?