Kacsint a Ferrari FF frissítése

Kap egy kis plasztikát a Ferrari FF

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Régi hagyományt folytatva a céges beszámolón szivárogtatta ki egyik idei újdonságát a Ferrari. Az FF ráncfelvarrása idén tavasszal várható.


Ahogyan azt a Ferrari már néhányszor elsütötte, most is tartogatott idei érdekességet, ízelítőt idei újdonságaiból a tavalyi évről szóló beszámolójakor. A befektetőknek tartott prezentáción a "2016-os áttekintés" diánál volt látható a sejtelmes fotó: egy Ferrari-emblémát hordó lapos sportautó orrával és két eddig ismeretlen fényszóróval.
Hirdetés
A hamisítatlanul ferraris megjelenésű modell vélhetően az idén már lassan ötéves FF frissített kiadása. Bár maga az FF 2011-ben a Genfi Autószalonon debütált, faceliftje állítólag kevéssel később, a Concorso d'Eleganza Villa d'Este szépségversenyen mutatkozhat be.
Szolid optikai frissítés mellett technikai újdonságokat is bőven ígér a Ferrari négyüléses és összkerékhajtású modellje. A most 651 lóerős, 6,3 literes V12-es motorja a hírek szerint 690 lóerősre izmosodhat, hétsebességes duplakuplungos automataváltóját nyolcfokozatú automata válthatja, és állítólag összkerékhajtását is átdolgozzák. További újdonságok is várhatók természetesen: például új hifi és néhány aktív aerodinamikai elem. Hogy mikor, pontosan milyen újításokkal is fog bemutatkozni az FF frissítése, természetesen még egyáltalán nem megerősített, de ahogyan arról már korábban szivárogtattak (és ahogyan az megszokott), a lökhárítók és a kárpitok is változnak a lámpákon túl.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?