Karácsonyi tutajos: Volvo pickup viszi a fenyőt Belgiumban

Volvo T-5R kicsit másképp: rapid kishaszonjármű

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A mecheleni Volvo-díler egy 850 T-5R-ből kialakított pickupot állított be szalonjába karácsonyi dekorációként. Fenyőfával, pirosban.


A karácsonyi dekoráció érdekes formáját választotta egy belga, mecheleni kereskedő: aranyszínű szarvasos matricák és kivágott hópelyhek helyett saját garázsából húzott elő egy, az ünnepi időszakot színével és a platójára helyezett karácsonyfával megidéző autót.
Hirdetés

A különlegesség minden idők egyik legjobb Volvójából, a 90-es évek közepét meghatározó 850-esből készült, melynek élvezeti értékét tovább fokozza, hogy az autó az 1995-ben piacra került csúcsmodell, a 240 lóerős öthengeres turbómotoros, 250 km/h végsebességű T-5R egyik átszabott példánya. Az eredetileg szedán és kombi karosszériával is kapható autót kétajtós, pickuppá alakították, platóján elhelyeztek egy szép fenyőfát, s máris kialakult a skandináv cég imidzséhez igencsak passzoló bemutatótermi díszítés. Fotók forrása: Autofans.be
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?