Kémfotókon az Alfa Romeo első SUV-ja

Már ősszel megjelenhet az Alfa Stelvio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az olaszok nem játszogattak, keményen befedték a SUV-ot, hogy véletlenül se látszódjon semmi. Belterét teljesen a Giuliától örökölte.


Valahol Olaszországban kapták le az Alfa Romeo első SUV-jának álcázott változatát. A vaskos borítás ellenére jól látszik, hogy a dizájn nem fog sokban eltérni a korábbi spekulációktól. Végre a far és a meredeken lejtő tetővonal is jól látszik, az alfás orr nem hoz meglepő vonalakat, a Giuliához hasonló klasszikus Alfa Romeo hűtőrács várható.
Végre beltérfotókkal is gazdagabbak vagyunk, ami szintén ugyanolyan, mint a Giulia esetében. Ugyanaz a háromküllős kormány, a ferraris integrált start-stop gombbal és váltófülekkel. Az automataváltós kivitel középkonzolja is kísértetiesen hasonló, nem beszélve az infotainment vonalairól. Az is ismert már, hogy a Stelvio a Giulia motorpalettáját kapja, tehát valószínűleg a 2,9 literes V6-os is kapható lesz az így már sportos városi terepjáróhoz.
Hirdetés

A Stelvio bemutatója novemberben várható a Los Angeles-i Autószalonon, ahogy azt az Alfa Romeo és Maserati fejes Harald Wester előrevetítette. Ebből kiindulva a gyártás még idén megkezdődhet, a piacon jövő év elején debütálhat az olasz SUV.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?