Kétkezi sport a drift? Ugyan már, két láb bőven elég

Bartosz Ostalowski, a mozgássérült drifthős

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 26 éves lengyel srác 6 éve mindkét karját elvesztette egy balesetben. Nem adta fel autóversenyzői álmait, most egy Skyline-t terelget lábaival és vállával, nem is akárhogy.Ismerjék meg Bartosz Ostalowskit, a 26 éves lengyel rali és ralikrossz versenyzőt, driftert.
Azért érdemes rá figyelni, mert gyerekkora óta autóversenyzőnek készült, viszont 6 évvel ezelőtt egy motorbalesetben mindkét karját elveszítette, de ettől még esze ágában sem volt otthagyni a versenyzést, sőt. Tovább folytatta a ralizást, az utóbbi időben pedig rákapott a driftre, és nem akármilyen látvány, ahogy Nissan Skyline GT-R R34-esével húzza az íveket, különösen, ha ehhez még a belső kamerás felvételekre is vetünk egy pillantást. De előbb nézzék meg, hogy vezet ralikrossz versenyautót, a felvétel tavaly készült Máriapócson.

Jobb lábbal a pedálokat nyomja, ballal kormányoz, és egy okos szerkezet segítségével a vállával váltogat. Így csúsztatja a Skyline-t:
Hirdetés
Az utolsó felvételen Mazda RX-8-at és Toyotát is terelget: az előbb látottak után abban nincs semmi meglepetés, hogy ezt teszi, de az már egészen elképesztő, hogy még a kutas segítségéből sem kér a töltőállomáson. Respekt!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?