Kívül alig változik, de teljesen új belsőt kap a Hyundai Tucson

Frissül a Hyundai népszerű SUV-ja: hamarosan ilyen lesz a Tucson műszerfala!

Kívülről is észrevehető a modellfrissítés, a márka szögletesebb, markánsabb vonalai azonban közel sem annyira feltűnőek, mint a teljesen új műszerfal, ami szögletesebb, modernebb és visszahozza a fizikai gombokat.

A koreai márka angol képviselete tett közzé képeket a Tucson 2025-ös modellévre várható frissítéséről, ahol a szögletesebb formák mellett egy modernebb, nagyobb képernyőkkel és fizikai gombokkal dolgozó műszerfalat láthatunk. A beltér formavilága többek között az új Konából is ismerős lehet, a rengeteg túlkerekített vonal helyett letisztultabb, átláthatóbb az összkép, ráadásul rengeteg funkció vezérlése kerül vissza a képernyőről egy-egy fizikai gombra.
Hirdetés
Az is kiderült, hogy teljesen új felnigarnitúrák közül válogathatnak majd a vásárlók a frissítés után. Egyelőre azonban többet még nem mutattak meg a koreaiak, ami nem véletlen, hiszen a frissített változat várhatóan nagyjából egy év múlva kerül csak a piacra. A nemrég megjelent képek alapján azonban van mire várni, komoly előrelépés a Hyundai legújabb műszerfal-elrendezése az előző generációhoz képest.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?