Közel a bemutatóhoz bukott le az új kupé Mercedes

Hamarosan bemutatkozik az új Mercedes E-osztály kupé, pár nappal előtte lebuktatták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Majdnem sikerült kiszivárgott képek nélkül eljutnia a bemutatóig, előtte néhány nappal azonban szárnyra kaptak a fotók. Itt az új E-osztály kupé!


Alig pár nap van már csak az új Mercedes E-osztály kupé bemutatásáig, december 14-én már teljes fényében is láthatjuk. Szokásukhoz hűen persze dobtak egy kedvcsináló videót, amiben láthatunk több fontos részletet. Az új E kupé nem a C, vagy az S-osztály kupéjának nagyított, vagy éppen kicsinyített változata lesz, több részlete is különbözik tőlük. Például a hátsó lámpák különleges csillámló hatású OLED felületei, valamint az új dizájnú belső légbefúvók, meg persze a B-oszlop nélkül lehúzódó oldalablakok. Sajnos nem tűnik el úgy az egész hátsó ablak, mint az előzőn, de elnézzük, hogy marad egy apró háromszög a hátsó sarokban.
Hirdetés
A komplett autót mutató első fotók is felkerültek, valószínűleg kereskedőkhöz került prospektusból fotózva. Nagy meglepetés nincs, egy kaptafára készülnek a kupé Mercedesek is, az E-osztályos sem kevésbé elegáns vagy mutatós, mint a többiek, talán az arányai neki a legjobbak. A motorkínálatot tekintve a prospektus az E 220 d-ről, az E 200-as alap benzinesről az E 300-ról és az E 400 4Maticról ír. A legelső, a kétliteres dízel 194 lóerővel, a benzines kezdő 184 lóerős és kézi váltós, az E 300 241 lóerős, az E 400 pedig már V6-os és háromliteres motorja 333 lóerővel érkezik. Csak a kezdő benzineshez lesz kézi váltó, a többihez kizárólag 9 fokozatú automatát csatolnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?