Kutyák lopták el egy Corolla első lökhárítóját

Kamera rögzítette, ahogy lökhárítót lop egy kutyacsapat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ilyet még tuti nem láttak! Profi csapatként szervezkedett, majd lopta el egy Corolla lökhárítóját Törökországban egy kutyacsapat.


Végre egy valódi autószerető kutyacsorda. Ez a gang nem torokra megy, sokkal jobban bejön nekik a Toyota lökhárítója. Sok furcsa dolgot láthattunk már utcai kamerák képén, de ilyet még szinte biztos, hogy nem. Cem Acar, aki a törökországi Skaryaban él, leparkolta facelift előtti, 11. generációs Toyota Corolláját saját autósboltja előtt, majd egy másik autóval gyanútlanul hazament. Másnap szétbontott fronttal találta Corolláját. Először természetesen rablásra gondolt, így értesítette a helyi rendőrséget. Szerencsére a biztonsági kamerák rögzítették az esetet, a felvételek azonban még inkább összekuszálták a szálakat.
Hirdetés
Egy csapat kutya környékezte meg a Corollát, majd addig ráncigálták az első lökhárítóját, hogy letépték és el is vitték azt. A legdurvább, hogy volt egy falkavezér, aki először harapott a lökhárítóba, majd pedig a környéket kémlelte, amíg a többiek tovább cselekedtek.

Mint egy tökéletesen megszervezett és kivitelezett bűntény. Ijesztő!

Örök rejtély marad, mit kerestek a lökhárító alatt, vagy hogy arra miért volt szükségük. Lehet, hogy egy állat bujkált a motortérben, esetleg az autó alatt, vagy csak rákattantak a csodálatos CVT automatára. Annyi biztos, hogy ilyen még nem nagyon történt a Corolla fél évszázados történelmében. Később a tulajt megkérdezték, hogy szeretne-e feljelentést tenni: „Először szerettem volna, aztán gondolkodtam. Ezek kutyák, ki ellen tettem volna feljelentést?”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 00:56
  Permalink

  Ha kinéztünk a parkolóra,mindíg tudtuk ki jött haza utoljára.A köz-macska annak a motorháztetőjén
  feküdt.Kemény mínuszoknál alulról felment a hengerfej ventilátora előtti placcra, ahová a henger melege kisugárzott.Egyszer így el is vitték.

 • 2017.10.28. at 00:56
  Permalink

  Nem egyedülálló eset.Youtubon van videó Romániából,egy bukaresti utcában a kóbor kutyák az arra járó autókat sorra tamadták meg és a lökhárítókat össze vissza rágták,tépték.

Vélemény, hozzászólás?