LaFerrari utód a láthatáron

A Ferrari levédetett egy dizájnt, ami kísértetiesen hasonlít a LaFerrarira

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

70. évfordulóját ünnepli idén a Ferrari, így több különleges modellt is várhatunk tőlük. Most egy, az éppen kifutott LaFerrarira pontosan illő dizájnt védettek le.


Alig néhány napja érkezett a Ferrari 812 Superfast, az olaszok eddigi leggyorsabb utcai sportkocsija, most egy újabb autót várhatunk tőlük. Legalábbis az európai szabadalmi bizottság adatbázisából előkerült friss formaterv levédetési fotók ezt mutatják. A levédető maga a Ferrari, a dizájner pedig Flavio Manzoni, a Ferrari jelenlegi vezető formatervezője, így hihetünk az új Ferrari érkezésének. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a fotókon szereplő autó már egy utcai gép lenne, ilyen lámpákkal biztosan nem, tükrei viszont már sorozatgyártásra érett darabok.
Hirdetés

A forma teljesen új, ugyanakkor felfedezhető rajta a japán modell, a J50 hátsó kialakítása is, viszont nincsenek hátul kerek lámpák. A sziluett egészen hasonlít a LaFerrariéra, mivel a modellből tavaly eladták a tervezett utolsó példányt, hihető egy utód érkezése. A LaFerrari technikája még korántsem öreg, így némi változtatással, esetleg több erővel, új formatervvel, új modellként még megállná a helyét. Az is elképzelhető, hogy egyedi darab lesz, akárcsak az SP275 RW Competizione, és csak az ünneplés kedvére készül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?