Lamborghini Urusokat loptak a fiatalok, majd egymásba ütköztek

Egy bostoni kereskedésből lovasítottak meg két Lamborghini Urust, egy gyanúsítottat még keresnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A sikeres betörést éjszakai gyorsulási versennyel ünnepelték meg, egészen addig, míg egy vétlen járműnek ütköztek mind a két SUV-val.

Tegnapelőtt hajnalban a bostoni Lamborghini szalon riasztója jelzett a körzeti rendőrségen, majd egy járőr a helyszínre indult. Útközben meglátott két Lamborghini Urust, egy feketét és egy fehéret, melyből az egyik rendszám nélkül közlekedett, valamint egy Chevrolet Cruze-t. A helyzet gyanút keltett a rendőrben, így megpróbálta megállítani a járműveket, ám ez csak a Cruze esetében sikerült, a két luxus SUV meglépett. A Chevrolet-ben két fiatalkorút talált, akik jogosítvány nélkül vezettek, a járőr kollégái pedig időközben a kereskedéshez értek, ahol betörésre utaló jeleket találtak.
Hirdetés
A menekülésben lévő Urusok néhány óráig nem kerültek elő, viszont lakossági bejelentések alapján feltehetően jól érezték magukat a tolvajok, ugyanis gyorsasági versenyen tesztelték a két Urust. A veszélyes játéknak reggel lett vége, amikor egy kereszteződésben várakozó Kia Soul hátuljába rohant bele az első Urus, aminek aztán a második ütközött neki, szintén hátulról. A helyszínen elfogták az egyik autó sofőrjét, akinél kettő Lamborghini kulcsot is találtak, a másik sofőr azonban sikeresen elmenekült, akit az írás időpontjában még mindig nem sikerült elfogni. A vétlen Kia sofőrjét kórházba szállították. Arról nincs hír, hogy a Cruze-t vezető fiatalkorúak bíróság elé állnak-e, az Urusban elfogott 18 éves férfi ügyét viszont áprilisban fogják tárgyalni. A fiatalt, akinek már több bírósági ügye is volt, letartóztatás során tanúsított ellenállással és lopott autó átvételével vádolják, mindkettő esetben ártatlannak vallotta magát. A Soulon kívül a két Urus is szenvedett károkat, de legalább mindkettőt megtalálták a helyszínen. Az esetről videóriportot készített a Boston 25 News, mely itt tekinthető meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?