Lassan befektetéssé válik a luxusautók nyilvános felgyújtása

A drága autók tönkretétele milliós nézettséget generál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány óra alatt több millióan voltak kíváncsiak a megsemmisülő BMW M5-re, ami az autók tönkretételében jeleskedő orosz Mihail Litvin legújabb “alkotása”.

Látványos rombolással pillanatok alatt érhetünk el sikereket a legnagyobb videómegosztó portálon; minél nagyobb az anyagi kár, annál több a néző. Ennek az egyszerű szabálynak a mentén készülnek Mihail Litvin videói, aki elég magas szinten űzi a pusztítást. Két évvel ezelőtt egy Mercedes-AMG GT 63 S-t gyújtott fel, állítólag azért, mert a sorozatos meghibásodások megkeserítették az életét. A füstbe ment tízmilliók nem szegték kedvét, azóta is érkeznek a hasonló tartalmú videók.
Hirdetés
Az orosz vlogger életének szerves része a “baleset”, több mint hatmillió néző követte az ütközés utáni pillanatokat, ahol a zöld BMW-je egy Kiával ütközött, de ennél is többen voltak kíváncsiak arra, hogy egy Gazella teherautó egy álló taxiba csapódik. A luxusra fogékony fiatalember egy Porsche Taycant is kipróbált, aminek pedáljait sajnálatos módon összekeverte, ezért áthajtott a kereskedés kirakatán, mindezt persze tökéletesen dokumentálták.
Hirdetés
A legújabb videóban egy BMW M5 Competition az áldozat, ami egy havas mezőn leheli ki a lelkét. Először benzinnel locsolják körbe az autót, majd a drámai hatás fokozásáért egy égő nyílvessző is főszerepet kap. A BMW-ben szinte biztosan némi robbanószert is elhelyeztek, a nyíl célba érése után nem sokkal óriási robbanással semmisül meg a német sportszedán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?