Láttál már Priust gépágyúval? Itt az ideje!

Ezt a Priust garantáltan nem akarnád letolni magad elől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kicsit erős ugyan, de ezzel a megoldással biztosan kiküszöbölhető az a probléma, miszerint mindenki el akar tiporni az úton, csak mert Priusszal közlekedsz.


Valamilyen oknál fogva néhány autó iránt zsigerből érzik sokan, hogy nincs keresnivalója az utakon. Ilyen például a Toyota Aygo, vagy bármi, ami pici, és ilyen a Toyota Prius is. Pedig nem is kicsi és nem is lassú, egyszerűen kinyílik a bicska sokak zsebében már csak attól, hogy meglátják. Na, egy kis amerikai cég rájött a megoldásra, amitől még egy Priust is lehet a végletekig tisztelni. Ez a kis vállalat ráadásul egy kis kávégyártó, a Black Rifle Coffe Company, akiknek nem csak a termékétől, de a reklámjuktól is garantáltan felébredsz.
Hirdetés

Szereztek egy Priust, amit egyszerűen csak azzal indokoltak, hogy "Mert a Raptorok drágák". Hogy a Ford F-150 Raptorra, vagy az F-22 Raptorra gondoltak, azt nem árulták el, bár gyanús, hogy az utóbbira, mivel az a forgó csőköteges gépágyú, ami a Priusra került, olyan, amilyet több vadászgép fedélzetén is megtalálunk.

Az M-61 Vulcan például az amerikai légierőnél is szolgáló F-16 és F-18-as vadászgépeken teljesít szolgálatot,

és a Prius tetejére építve tökéletesen megmutatja, mekkora egy vadászgép valójában, egy ekkora gépágyút is el tudnak rejteni rajta. Az építés nem volt egyszerű, a Prius utasterét alaposan át kellett alakítani, hogy az ágyút tartó keretnek helyet csináljanak, valamint a fegyvert is kicsit átszabták, hogy az eredetileg hidraulikusan működtetett lőszertovábbítót elektromossá alakítsák úgy, hogy a Prius saját rendszeréről lehessen üzemeltetni. Mert nem dísz, működik. Percenkét 6600 lövést képes leadni, másodpercenként 110 darab 20 milliméteres lövedék távozik a hat csőből, ami azt jelenti, hogy percenként képes elsütni 180 000 dollár értékű lőszert. Az eredmény félelmetes, a róla készült videó pedig zseniális!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?