Láttál már rali Zsigulit a pesti utcákon? Ezt figyeld!

A Szilveszter ralira készül az autós társadalom krémje, az egyik Zsiguli már Budapest utcáit járja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Zsiguli még kelthet feltűnést a főváros utcáin, csak kell hozzá egy bizonyos körítés. A Szilveszter ralira készülő páros versenyautójával krúzoltak Budapest utcáin.


A Zsigulik már alaposan kikoptak a budapesti városképből, így már egy jó állapotú is képes fejeket fordítani. Az alapos döbbenetet viszont egy raliautóvá alakított 2107-es képes kihozni a járókelőkből, és ezt nem csak az élheti át, aki személyesen látta, hanem egy videó jóvoltából most mindenki. Akit már egyszer megcsapott a benzingőz, az imádni fogja korábbi kollégánk, Tolnai Márk videóját, aki Turcsik Tomiék versenyautójáról készítette a felvételeket.
Hirdetés

Az éjszakai belváros hangulatát, pláne a karácsonyi kivilágítással együtt nehéz űberelni, a Lánchíd kék fénye pedig önmagában is ritkaság. A Zsiguli váltójának klasszikus síró hangja tölti be a videót, ami képileg, vágásilag és zeneileg is remek élményt nyújt. A videó slusszpoénja, hogy a Hungaroring bejáratánál ér véget a laza krúzolás, Turcsik Tomiék ugyanis már a Szilveszter ralira készülnek, ahogy az autós világ krémje. Te ott leszel?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.12.19. at 22:21
    Permalink

    Egy kicsit éles volt a kontraszt a néha feltűnő Lincoln limó és a Lada között, de mindkettő jó gép a maga módján. Jó kis videó, big like… Vidéken, főleg falvakban még sok húzza az igát. Ma egy kiskocsma előtt két 2107-est és egy 4T Wartburgot láttam állni, el is mosolyodtam a volán mögött…

Vélemény, hozzászólás?