Már a Fiat is a Waze-zel közösködik

Itt az első Fiat, amin a legjobb közösségi navigáció emblémája feszít

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érkezett egy olyan Fiat különkiadás, aminek az oldalán a Waze navigáció emblémáját találjuk. Csak nem leváltják a TomTom-ot?


Meglepő különkiadás érkezett a Fiat egyik legsikeresebb modelljéből, a jelenleg is futó Pandából. Pontosabban a Panda Crossból, vagyis a picit emelt, körbe műanyagozott, strapabíróbb kivitelből, mely a városi kis családi autót egész markáns megjelenéssel ruházza fel. A városi használathoz viszont dukál egy jófajta navigáció is, az új különkiadást pedig a Waze-zel közösen hozták össze. Napjaink legmenőbb és legnépszerűbb, világszerte több mint 100 millió felhasználót magának tudható közösségi navigációjának emblémája ott feszít az első sárvédőkön is.
Hirdetés

A megoldás viszont annál sokkal egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk. Sajnos nincs új multimédia, sőt még érintőkijelző sincs a Panda Cross Waze-ben, van viszont egy új konzol a műszerfal tetején. Erre erősíthető a saját mobiltelefonunk, melyen már rajta van a Waze applikáció, majd összehangoljuk az autó fedélzeti rendszerével. Ezek után a telefonunk lesz az autó multimédiájának kiterjesztett kijelzője, mely miután kommunikál az autóval, hasznos infókkal látja el a rajta futó Waze-t. Ha például fogy az üzemanyag, vagy csökken a keréknyomás, az alkalmazás felajánlja a legközelebbi hasznos helyet, és egy gombnyomásra be is állítja annak célra vezetését.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?