Már egy hónapra is bérelhetők a Share Now autói

Hosszabb távon jól jöhet a nagyobb autó, ezért már a Peugeot 3008 is a Share Now flotta része

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emelkedő tendenciát mutat az autóbérlési kedv a Share Now adatai szerint, ezért az eddiginél még rugalmasabban vehetők igénybe a cég járművei.


Hirdetés
Pillanatok alatt futott fel az autómegosztás népszerűsége, a nagyvárosokban szemmel látható igény mutatkozik az átmeneti autóhasználatra. Könnyű belátni, hogy a belvárosban lakók nagy részének nem érdemes autót fenntartani. A parkolóhely kevés, a forgalom lassú, így tömegközlekedéssel, gyalog vagy két keréken százszor gyorsabb elérni a célt a város szívében. Ha alkalomadtán mégis szükség lenne autóra, akkor rövid távú bérléssel számos típusba beülhetnek a városlakók. A Share Now esetében már az sem akadály, ha két hétre lemennénk a Balatonra, a nyaralás akár egy kabrióval is feldobható.
Hirdetés
Minimális időtartam továbbra sincs, így aki gyorsan letudja a feladatát, választhatja a perc alapú bérlést. Van lehetőség az óra alapú bérlésre is, ez csúcsidőben jöhet jól, mert a dugóban állás nem emeli a percdíjat, illetve több tennivaló elintézése is belefér. A néhány napra szóló bérleti konstrukciók szintén népszerűek. Hétköznap inkább üzleti céllal ülnek autóba, hétvégén a magánhasználat veszi át a stafétát, bevásárlás, kirándulás, rokonlátogatás is szerepel a felhasználók céljai között. Immár egy hosszabb kiruccanás sem akadály, akár 30 napra is elvihető egy autó. Ehhez kapcsolódik, hogy a bérlehető típusok között megjelent a Peugeot 3008, ami a hosszabb távú utazásokhoz jobb választás egy városi kisautónál, az 520 literes csomagtartó kevés kompromisszumot kíván.
Hirdetés

A Share Now más cégekhez képest egész bőséges típusválasztékot vonultat fel. A legkisebbek közé tartozik a Fiat 500 és a smart fortwo, előbbi csak benzines, utóbbi tisztán elektromos üzeműként érhető el. Ha mindenképp árammal szeretnénk közlekedni, az előbbieken kívül BMW i3, elektromos Mini is választható. Ha prémiumvonalon szeretnénk mozogni, az 1-es BMW mellett Mercedes-Benz A-osztály és GLA is elérhető.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?