Már itthon is rendelhető a Lexus crossoverének új változata

Hazánkba is megérkezett a Lexus UX 300e frissített változata, egyúttal be is árazták a crossovert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lexus immár lassan három éve vezette be az első tisztán elektromos modelljét az európai piacon, most pedig hazánkba is megérkezett a crossover ráncfelvarrott változata. Ezzel együtt az is kiderült, hogy mennyibe fog kerülni az UX 300e a frissítés után.

Tavaly novemberben mutatták be a Lexus UX 300e frissített verzióját, bő fél évvel később pedig már Magyarországon is rendelhető a ráncfelvarrott villanyautó. A legnagyobb újítást egyértelműen a megnövelt hatótáv jelenti, mely akár negyven százalékkal is több lehet, mint a korábbi modell esetében. Így két töltés között a 440-450 kilométeres hatótáv is meglehet a gyártó szerint, köszönhetően a nagyobb, 72,8 kilowattórás akkumulátornak.
Hirdetés
A Lexus az itthoni megjelenés kapcsán az árakat is elárulta: összesen öt felszereltségi szinten, 23 950 000 forintos induló ártól egészen 30 millió forintig terjedhet a vételár a kiviteltől függően.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?