Még mindig leplezi újdonságát a Suzuki, de a nevét elárulta

Újabb sejtelmes fotókon az érkező magyar Suzuki, már a neve is hivatalos

Már nem titok, hogy mi az a modell, amit csütörtökön bemutat a Suzuki. Valójában már láthattuk, de most újabb sejtelmes fotókat közölt róla a Suzuki.

Eddig csak egy fényszórót mutatott november 25-én, azaz e hét csütörtökön debütáló újdonságáról a Suzuki, ám mivel az Autónavigátor.hu újságírója az esztergomi gyárudvaron személyesen látta az új modellt, nem volt nehéz kitalálni, hogy az SX4 S-Cross új generációjáról van szó. Bár a fotók alapján az újdonság formája már egyáltalán nem titok, a Suzuki ma néhány további sejtelmes képet tett közzé róla, s ami még fontosabb, a modell nevét, ami már csupán S-Cross lesz.
Hirdetés
Mint arról már hírt adtunk, a HVG.hu értesülései szerint az újdonság 6,49 millió forinttól lesz elérhető, kezdetekben a kifutó SX4 S-Crosshoz hasonlóan 1,4 literes, lágy hibrid rendszeres és persze turbós benzinmotorral, majd jövőre 1,5 literes, háromhengeres szívó benzinesen alapuló hibrid is várható belőle, sanszosan a Toyota Yaris Crossból ismert hajtásláncot kapja meg a Toyotától. A két márka együttműködéséből a Swace és az Across által már eddig is profitált a Suzuki európai kínálata.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?