Megint frissül a Lada Niva!

Folyamatosan próbálják fenntartani az érdeklődést a Lada Niva iránt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyedi szériákkal és frissítésekkel igyekeznek megtartani a Lada Niva iránti keresletet. Most a kőkemény terepre szánt változat, a Bronto frissült.

1977 óta szinte változatlan formában gyártják a Lada Nivát, avagy a 4x4-et, hiszen a történelem viharaiban a Niva neve átvándorolt a Chevrolet-hez. Persze Chevy próbálkozása is létezik még Niva Travel néven, ám most a Bronto frissült. Ám ez pont azt a műszerfalat kapta meg, ami a Niva Travelben tavaly jelent meg. Még ez is olyan, mintha a ’80-as évekből érkezett volna, de már van benne modern légkondi és ülésfűtés is. Továbbá a Lada ígérete szerint a hangszigetelésen is javítottak. Kétféle felszereltségi szint közül választhatnak a Bronto vásárlói. A Luxe kicsit városiasabb kinézetű, a képeken látható Prestige viszont a kőkemény terepjáró eszményképét testesíti meg. Műanyag lökhárítókkal, új hűtőmaszkkal, ködlámpákkal, fényezetlen szélesítésekkel, illetve műanyag küszöbtoldatokkal tud szolgálni, illetve extraként rendelhető hozzá tetőre szerelhető fényszóró, illetve terepmintás álcázó fényezés.
Hirdetés
Hajtásáról 1,7 literes, szívó benzinmotor gondoskodik 83 lóerővel és 129 Nm forgatónyomatékkal, amit ötfokozatú manuális sebességváltó továbbít mind a négy kerék felé. A Bronto kap még első és hátsó önzáró differenciálművet is, illetve megemelik a hasmagasságát, ami így már 240 mm. Az árát még nem árulta el a Lada, de valószínűleg 630 ezer és 720 ezer rubel közötti árra lehet számítani, ami körülbelül 2,6-2,9 millió forint közötti összeget jelent.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?