Megmenekült a Piros M3, de a ház nem

Túlélte a hurrikánt, ismét a földön áll a piros E36 M3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elhaladt a hurrikán a közép-amerikai térségből, a piros M3, amiről beszámoltunk, a levegőben vészelte át a vihart. Aggódtunk a lepakolásával, de sikerült, ismét talajon az értékes E36.


Nemrég beszámoltunk arról a piros E36 M3-ról, amit tulaja kétségbeesve mentett az árvíz elől Hustonban. A jósolt szintnél jóval magasabban tetőzött a Harvey hurrikán által okozott árvíz, Cody W. Crochet felkészült, de mégis mentenie kellett a helyzetet. Megoldásként a térdig érő vízben téglákra pakolta féltett kincsét. A víz elvonultára a piros M3 már derékmagasságban feszített néhány kupac téglán. Felemelni is kockázatos volt, de földre engedni legalább annyira. Cody is izgult, ám előző videójának rengeteg megtekintésére reagálva kamerára vette az M3 leengedését is.
Hirdetés
Három gyári emelővel tudott csak dolgozni otthoni garázsában, de a leeresztésben már barátja is segített. Óvatosan, egyenként szedték ki alóla a téglákat felváltva elölről, hátulról, míg végül az állványok elérték a szilárd talajt. Mivel egy másik vihar is tombol a térségben, egyelőre az állványokon hagyják, hátha ismét menteni kell a sportkocsit. Addig is van mit csinálni, mivel Cody házát csúnyán megviselte az árvíz. A könnyűszerkezetes faház padlója és falai eláztak, utóbbiról térdmagasságban lebontották a gipszkartont, hogy cseréljék. Cody felkészült a viharra, bútorait meg tudta védeni, így csak a házban keletkezett kárt kell kijavítani. A falbontással viszont fény derült egy titokra, egy jókora patkány pusztult el valamikor a gipszkarton mögött, ettől legalább így megszabadulhatott.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?