Megmutatjuk az új VW Jettát!

Volkswagen Jetta, európai köntösben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elmaradt a nagy durranás, az új Volkswagen Jetta újfent egy kicsinyített Passat lett. Az autó várhatóan tavasszal érkezik az európai piacra.


Biztosak lehetünk benne, nem okoz majd döbbenetet, amikor az új Volkswagen Jetta megjelenik az utcákon, hiszen a német gyártó a "legózásos" technikával alkotta meg a Golf e klasszikus formájú, limuzin változatát is. Úgy tűnik, akárcsak a legutóbbi Jettánál, most is a Passat adta az ihletet - többek között a kissé szögletes fényszórók is egyértelműen a nagy testvérre utalnak - és az autóról sok minden elmondható, de az végképp nem, hogy izgalmas jelenség lenne - ettől függetlenül stabil vevőkörre számíthatnak Wolfsburgban. Az európai változat hivatalos premierjét valószínűleg márciusban, Genfben tartják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 21:23
    Permalink

    Tényleg nem kell hasra esni a formától,de finoman elegáns,szép vonalú autó.Nekem tetszik,ebben a fehér színben pláne.A VW amúgy sem szokott meghökkentő formájú autót készíteni,mint pl a Renault,de szerintem a vásárlói pont ezt igénylik.

Vélemény, hozzászólás?