Mennyibe került megmenteni a pénztemető Audit? Íme a válasz!

Kiderült, hogy mennyire volt drága a legolcsóbb automataváltós Audi A6 Avant TDI!

Ezen a héten elkészült az Audi A6, ám újabb meglepetések egész sorát tartogatta a sikeres műszaki vizsga előtt. Ennek ellenére már készen áll, hogy Barcelona felé vegye az irányt, augusztus első hetében indulunk!

Volt már néhány olcsó autóm, de ennyire drága még egyik sem lett a végére: Az alábbi videóban elkészül a 2022 novemberében mindösszesen 600 ezer forintért vásárolt, akkor még érvényes műszaki vizsgával rendelkező, dízel, automataváltós Audi A6 Avant feltámasztása. A beavatkozás végén természetesen az is kiderül, hogy mennyibe került működőképes, használható, biztonságos állapotba hozni.
Hirdetés

A legnagyobb kihívás azonban csak most kezdődik: a klíma feltöltése után ugyanis egyenesen Barcelonába indul a Pénztemető Audi A6: szerintetek van esélye műszaki hiba nélkül visszatérni Európa másik végéről?

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.08.21. at 20:52
    Permalink

    Kedves Autónavigátor, mostanában egyre gyakrabban tűnnek el a kommentek a cikkek alól. Érdekes módon főleg a kritikus hangvételűek. Van ennek esetleg valamilyen oka? Szabályzatváltozás? Túlterheltség? Az utóbbi hónapokban a tartalmak túlnyomó részét ugyanaz az egy ember gyártja.
    Igazán szomorú, hogy ide jutott az oldal. Évekkel ezelőtt egy kicsit más, sajátos hangvétel jellemezte amivel különbözött a mainstream (“técé”) autós oldaltól. Egy jól működő, logikus kaptafára felépített tesztek voltak új és használt autókból; kicsit több szakmai, pénzügyi és kevesebb szubjektív információval. Ebből nem igazán maradt.

Vélemény, hozzászólás?