Mercedes karácsonyra

Cuki és ciki ajándékötletek a Mercedestől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amilyen világot élünk, soha nincs korán elkezdeni a karácsonyi ajándékos ötletelést. A Mercedes "segít".


A hipermarketek, áruházláncok szerint ilyenkor már ideje karácsonyi ajándékokat vásárolgatnunk, és hát a Mercedes-Benz repi- és szuvenírügyi főosztályán is hasonlóan gondolkodnak, naná. Itt van hát egy kis ízelítő a stuttgartiak 2012-es kollekciójából, aki pedig erős késztetést érez, hogy ne csak nézzen, vegyen is valamit a boltjukból, például erre a linkre kattintva kaphat ötleteket szerettei elhalmozására. Meg pénzének kiadós költésére.
Hirdetés
A legolcsóbb valamit 20 euróért árulják, 5700 forint a hülyének is megér egy csillagos gyertyát vagy karácsonyfadíszt, nem? Az autómodellek, sapkák-sálak, plüssök, órák persze már más árkategóriába tartoznak, kevésbé tehetősek meg érjék be Janis Joplin örökzöldjével, az sem rossz, sőt. Alant egy régi reklám arról, hogy természetesen mindenki szeretne egy Mercedest, de ha lehet, inkább "igaziból", mint a fa alá holmi ajándéktárgy formájában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?