Miniket repült át az olimpikon

Három olimpiai Minit ugrott át az olimpikon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

J.J. Jegede három egymás mellé állított olimpiai Mini különkiadás felett repült át.

Természetesen nem a Miniket ugratták homokozóba, hanem a britek távolugró bajnoka, a jövő évi londoni olimpián rajthoz álló J.J. Jegede ugrott át három egymás mellé állított, olimpiai színekben pompázó Mini különkiadást.
Bár a három autó szélessége csak hat méter körüli távolságot jelent, a legjobb távolugrók pedig könnyedén ugranak 7-8 métert, vagy annál is többet, mégsem volt veszélytelen Jegede mutatványa. Védőhálót vagy más biztonsági segédeszközt nem használt, így ha elvéti az ugrást, könnyedén szerezhetett volna olimpiai álmait kettétörő sérülést. A nekifutáshoz és az érkezéshez a Minik magasságával megegyező méretű állványokat készítettek, a nekifutó és érkező részt pedig a versenyszabályoknak megfelelően alakították ki. Az átugrott autók a 2012-es londoni olimpiára épített 2012 darabos limitált szériából származtak. Az olimpiai Minik a Union Jack fehér, kék és piros színeit viselik, fehér tetejükön és oldalukon a játékok logójával, és a szintén a nemzeti lobogó színében pompázó versenycsíkkal.
A műszerfal tetejére a londoni panorámát gravírozták, látszik a Tower Bridge, a Battersea erőmű és a London Eye. A műszerfalon a “London 1 of 2012” felirat is olvasható, a 2012 London logóval díszített ülések fejtámláit pedig szintén a fehér-kék-piros varrással szegélyezték.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?