Mutatjuk az Év Haszonjárművét!

Villanyfurgon lett az Év Haszongépjárműve

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az International Van of the Year (IVOTY), avagy a Nemzetközi Év Kishaszonjárműve egy rangos iparági díj, amelyet e héten adtak át.

Az ID. Buzz Cargo első példányai még meg sem érkeztek a márkakereskedésekbe, de máris bezsebelte az egyik legrangosabb díjat. A modell különlegességei közé tartozik, hogy tisztán elektromos hajtású, illetve létezik személyszállító testvére, ahogy az a Volkswagen Transporter esetében is látjuk. A díjat Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől vehette át Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek vezérigazgatója, aki kiemelte: „Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy ID. Buzz Cargo modellünkkel elnyertük a díjat. Óriási köszönet az IVOTY zsűrije, valamint a Volkswagen Haszonjárművek egész csapata számára, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ID. Buzz Cargo kategóriája legjobb kishaszonjárműveként születhetett meg. Jarlath Sweeney, az IVOTY elnöke pedig elmondta: „Nem túl gyakori, hogy egy teljesen új kisteherautó koncepció érkezik, és ekkora érdeklődést kelt a piacon. Gratulálunk a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztőcsapatának ezen egyedülálló jármű megalkotásához.” Igaz a Cargo modellt nem próbáltuk még, de személyautóként már volt hozzá szerencsénk, amiről ide kattintva olvashatsz bővebben.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?