Nagyobb és menőbb Astrával támad az Opel

Opel Astra K széria: közeleg a bemutató, kémfotón az új

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A harmadik negyedévben mutatják be az ötödik generációs Opel Astrát. A Frankfurti Autószalon legnagyobb újdonsága kémfotókon megnézhető.


Legutóbb még csak előzetes grafikát közöltünk az Opel Astra következő, K szériájáról, most már az új autót láthatjuk, igaz még erősen álcázva. Az azonban létszik, hogy az eddigi várakozásokon felül nőtt. Egy nyúlánkabb autót látunk a képen, aminek laposabb a fara, mint az eddigié. Az álcafóliázás ellenére valamit látni már a ledes fényszórók formájából, egy dinamikusabb autó képét szeretné velük az Opel mutatni.
Hirdetés

A legkevesebb az orrészből látszik, de minden bizonnyal az Opel legújabb modelljein, az Adamon és a Corsán megjelent újabb stílusjegyek fognak visszaköszönni az Astrán is. A három hónappal ezelőttihez képest még mindig tartja magát a hír, hogy a J széria Delta II nevű platformjára fog épülni a K is, persze jelentős módosításokkal. Még mindig nincs pontos információ a futóműről és a kocsi tömegéről. Bár az új dízelek már a most futó szériában is megjelentek, jól jönne, ha tudnának faragni az Astra tömegéből. Az eddigi hírekben szereplő 100 kilogramm megtakarítás helyett már merészebb 150-ről cikkeztek a német szaklapok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?