Nagytesót kaphat az esztergomi Suzuki Vitara

Hétüléses magyar autóként születhet újjá a Suzuki Grand Vitara

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Vitara után a Grand Vitara gyártása is hozzánk, Esztergomba kerülhet, de legjobb esetben is csak 2 év múlva várhatjuk a megjelenését.


Az alapvetően kompakt Suzuki Vitarából sokan a növelt méretű Grand kivitelt ismerték csak korábban. Nekik lehet jó hír, hogy az új Grand Vitara a legfrissebb pletykák szerint Esztergomban, a hazai piacon tavasz óta hódító új Vitara nyújtott padlólemezén jöhet majd. A nálunk már nem kínált jelenlegi Grand persze még legalább 2 évig marad, ha lesz belőle új kiadás, akkor is csak 2-3 év múlva várhatjuk azt. Korábban ugyanis az a hír járta, hogy utód nélkül is kifuthat a most futó harmadik generációs Grand Vitara.
Hirdetés
A legújabb, elsőként az Indian Autos Blog oldalain megjelent információk szerint azonban nem csak méretnövelést kaphat a jelenlegi, negyedik generációs Vitara, hogy a nagyobb szabadidő-autókkal, például a Honda CR-V-vel és a Mazda CX-5-tel is konkurálhasson, hanem akár harmadik üléssort is. Utóbbival nemcsak egy újabb SUV, hanem egy ügyes egyterű is készülhetne itthon az alapesetben fronthajtású Vitara toldalékaként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?