Napsütésben érkezett Budapestre Cartu LaFerrarija

Budapesten adták át a milliárdos nyitható tetős LaFerrariját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még éppen elcsípte az utolsó komolyabb napsugarakat a Ferrari, hogy átadhassa a Budapesten élő milliárdos LaFerrari Apertáját. Kár, hogy csak ő nem volt itt.

Alapvetően nem nagy szám, hogy egy milliárdos átveszi sokadik vagyonokat érő luxusautóját, de a Budapesten élő Josh Cartu mondhatjuk, hogy számunkra is népszerű személyiség. Miután a budai Váralagútban sikerült összetörnie együléses BAC Monóját az esti csúcsforgalomban, nagyjából mindenki emlékszik a nevére. Nem mindig ilyen szerencsétlen, általában probléma nélkül hajtja ritka sportautóit, amik most újabb családtagot fogadnak.
Hirdetés
Egy LaFerrari Aperta érkezett a budapesti Ferrari kereskedésbe Cartu nevével a kormányán. Cartu az autó megérkezésekor Los Angelesben volt, így a napsütéses kabriózásnak már lőttek. A kevesebb mint 3 másodperc alatt százra repítő kabrió pompás fehér fényezésben és az Aperta vékony piros csíkozásában érkezett. Az első 5 példány között rendelte a 600 milliót érő olasz sportkocsit, amiből csupán 499 darabot gyártanak Modenában, meg még néhányat promóciós célokra. A 963 lóerős nyitott tetős Ferrari még 200-ra is csupán 7 másodperc alatt repít, már ennél kevesebb is elég ahhoz, hogy néhány parkoló autónak vágódjon. Reméljük, Cartu messzire elkerüli a Váci utat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?