Nem úr, aki nem pazarol: 90 helyett 188 km/óra az Audival!

Két Audival is rádupláztak a sebességhatárra Vas vármegyében, mutatjuk a drága fotókat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezen a héten sem maradhatnak el a gyorshajtási rekorderek, most épp két Audi húzott el felháborító tempóval a rendőrök kamerái előtt.

Továbbra sem éri meg a gyorshajtás, nem csak biztonsági szempontból, hanem anyagilag sem. Az egész ország területén várják ugyanis az államkasszába önkéntesen adakozni kívánó sofőröket az egyenruhások a sebességmérő kameráikkal. Nem volt ez másként az utóbbi napokban, Vas vármegyében sem, ahol a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokon trafiztak a rendőrök. Természetesen rengeteg gyorshajtót sikerült lefülelni, két eset azonban kiemelkedik mind közül.
Hirdetés
Az első extrém fotót a 84-es számú főúton, Sárvár térségében készítették, amikor 90 km/h helyett 182 km/h sebességgel haladt el egy Audi a traffipax előtt. A sofőrjével szemben 130 000 forintos közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök és hat előéleti pontot is kapott. Ez azonban még mindig nem volt elég ahhoz, hogy a legfelháborítóbb fotó legyen, egy másik sofőr ugyanis - szintén egy Audival - a 87-es számú főúton Tanakajd térségében vélte elfogadhatónak 188 km/órával bevenni a kanyart. Ebben az esetben postai csekken érkezik az üzembentartó címére a 200 000 forint összegű közigazgatási bírság.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?