Nézd meg, miként épül az autó, amit meg is nyerhetsz!

Fizetett hirdetés

Nyereményautó épül a Lurdy Házban - az AMTS-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Augusztus utolsó hétvégéjén AMTS a Hungexpón, júniusban pedig élő autóépítés és AMTS bemutatóterem a Lurdy Házban.

Az AMTS vezéralakjai, Nokta Balázs és Szőke László (legalább) két dolgot tudnak nagyon: rendezvényt szervezni és bandázni. Mármint autós körökben, úgy, ahogyan minden autórajongó szeret. Ebből építették fel hazánk és a térség legnagyobb autós rendezvényét, az AMTS-t, amit azonban tavaly tavasszal a koronavírus, ősszel azon túl a Hungexpo átépítése is keresztülhúzott, idén pedig a megszokott tavaszi időpontban ismét nem volt jó a járványhelyzet. Most viszont, amikor már erős javulás látható, azon túl, hogy építik az augusztus utolsó hétvégéjén, 27-29-én, szokás szerint a Hungexpón megrendezésre kerülő AMTS nyereményautóját, egy Mini Cooper Coupét, az építéshez egy egész különleges bemutatótermet, egy amolyan bandázó helyet is életre hívtak.
Hirdetés
A Lurdy Ház földszintjén június 23-ig látogatható a csaknem félezer négyzetméteres AMTS bemutatóterem, ahol azon túl, hogy a hagyományok szerint élőben építik a nyereményautót, aminek alakulása az AMTS blogjában is követhető, 3 naponta megújul a környező tárlat, újabbnál újabb autók kerülnek be, meg persze belépő is váltható az AMTS-re, ami által az egyedi Mini majd megnyerhető lesz. A Cooper Coupe a napokban megkapta hifirendszerét a Grandvoice Audio csapatától, üléseit már bőrözi a Bara Kárpit, műszerfalába pedig a Gálffy Tuning épít CMP multimédiáit. Az AKH már leszállította a Momo jubileumi szériás, 18 colos alukerekeit, amelyekre a Toyo Tires új, látványos vízelvezetős Proxes TR1-es abroncsai kerültek. A nagyobb kerekekhez ráadásul 35 mm-es ültetést adó H&R rugóstagokat is kap a Mini, aminek apró horpadásait is kijavította már a Carmechanix csapata a helyszínen. A Mini várhatóan a jövő hét második felében készül el, addig a hét minden napján 10:00 és 18:00 óra között dolgoznak az autón, amit akár élőben is megtekinthettek az AMTS Bemutatóteremben, a Lurdy Házban! A nyereményért minden, az AMTS-re teljes árú, felnőtt vagy családi belépőt vásárló látogató megnyerheti majd, jegyet is lehet a helyszínen vásárolni, meg persze bármikor online is. Ahogyan az AMTS is széles körű autós élményt nyújt, 1 belépővel 10 tematikus kiállítást kínál 5 pavilonban, összesen 120 ezer négyzetméternyi kiállítóterületen, úgy az AMTS Bemutatóteremben is számos érdekesség látható még a nyereményautón túl. Folyamatosan változó, megújuló tárlatában klasszikus, versenysport, szalonautó, offroad és természetesen tuning vonalon is számos vasat láthattok kiállítva. Mivel 3 naponta cserélődnek, így az ingyenesen látogatható show room-ba érdemes lehet többször is ellátogatni.
Hirdetés
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?