Parkolóban driftelt Lewis Hamilton egy Skyline GT-R-rel Japánban

Mutatjuk, hogy telik a hétszeres F1 világbajnok szabadsága a balszerencsés szezon után

Instagram oldalára posztolta Lewis Hamilton, ahogy egy öreg Nissan Skyline GT-R volánja mögött élvezi ki a japán főváros útjait és parkolóit a szabadságán. Mutatjuk a hangulatos éjjeli videót!

Aligha volt a legjobb szezonja az idei a hétszeres F1 világbajnoknak, Lewis Hamilton életében először futamgyőzelem nélkül zárta az évadot. A szerencsétlen utolsó verseny után azonban most végre kiereszthette a gőzt, legalábbis az Instagram profiljának legújabb videója alapján. A pályafutása során legtöbb futamgyőzelemmel rendelkező F1 pilóta ugyanis látványosan jól érzi magát a felvételeken, miközben gumit éget egy parkolóban, illetve céltalanul furikázik a japán fővárosban egy másik autós ikon, egy Nissan Skyline R34 GT-R társaságában. Jó látni, hogy egy igazi, klasszikus élményautó ilyen örömet okoz Hamiltonnak, főleg annak fényében hogy nagyjából egy éve kiábrándultan adta el Pagani Zonda 760LH-ját, jelezve, hogy alig 1000 kilométert ment vele és nem élvezte a vezetését.
Hirdetés
Hamilton ráadásul ezen túl is a legkülönlegesebb szuper- és hiperautókat birtokolta és vezette az évek során, a LaFerrari, a McLaren P1 és a Shelby 427 Cobra is ezt a listát bővíti. Még a Mercedes AMG One fejlesztéséből is kivette a részét, így egyértelmű, hogy tudja, milyennek kell lennie egy igazán jó és élvezetes gépnek. A videón az is látszik, hogy bánni is tud az autókkal, még ha azok annyira nem is szeretik ezt a fajta használatot: a gyönyörűen kivitelezett driftek egy elhagyatott parkolóban addig fajultak, hogy már a váltókar mellől is áradt be a füst az utastérbe. A videó alább megtekinthető, sajnos egyes felhasználók számára az alávágott, hangulatos zene és a hétszeres világbajnok kommentárjai nélkül, ám már maga a képi világ is mindent elárul. A pilóta csak annyit fűzött hozzá a poszthoz: "Csak a versenypályán szeretek vezetni, de néha azért teszek kivételeket"
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?