Pisztolyt rántott a kézifék helyett

Keménynek tűnt az Infiniti sofőrje, ám végül elkullogott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Főbelövést osztani a közúton több mint önbíráskodás, ezúttal szerencsére nem került rá sor, ugyanis a felbőszült pisztolyhordozó maga veszítette el a fejét.

Oroszország ezúttal sem hagyja gyomorszorító röhögést okozó videó nélkül olvasóinkat. A héten történt az alábbi, tragikusnak indult, ám végül jól végződött eset, amelynek csak a végkifejletét láthatjuk. A fedélzeti kamerát hordozó autó sofőrje talán nem segítette kellőképpen a végül autója elé vágó Infiniti EX előzését, így aztán az azt hajtó elvetemült a megelőzött autós tettét meg is kívánta torolni, amint sikerült az említett manőver.
Megállt a leküzdött autó előtt, s mindenre elszánt arccal, kezében pisztollyal indult meg felé. Dördülést szerencsére nem hallunk, csak vad kiabálást, valószínűleg nem is az életért, hanem azért, hogy figyelmeztessék a szimpatikusnak kevéssé nevezhető SUV-sofőrt: autója gurul. Végül ezt felismeri a kézifék helyett csak pisztolyt rántó, s az automata váltót P helyett vélhetően csak N-be, azaz üresbe toló, szimpatikusnak kevéssé nevezhető fiatalember is, s kocsijához fut. Érezhette a megszégyenülést, így szerencsére nem tért vissza, hanem autójával inkább gyorsan tovább állt a szemközti sávból.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?