Porschét nyerhetsz idén az AMTS-en!

Fizetett hirdetés

Idén is lesz nyereményautó az AMTS-en, egy középmotoros roadster!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mész az AMTS-re? Akkor erre most nagyon figyelj, nyerhetsz egy Porschét! Ahogy az elmúlt években, idén is lesz nyereményautó, most hétvégén építik át, és azt is végig nézheted.


Véletlenül sem maradunk autós program nélkül idén sem, természetesen 2020-ban is lesz AMTS, vagyis Automobil és Tuning Show. A rendezvény ismét a Hungexpo jól ismert területén kerül megrendezésre. Négy pavilonban, valamint egy kültéri sátorban, illetve az ismert hátsó parkoló területén láthatjuk majd Magyarország és Európa legszebb átalakított autóit. Emellett drift és gymkhana bemutató és verseny, valamint off-road bemutató is látható, követhető lesz a számos egyéb kisebb bemutató mellett, valamint idén is lesz Miss AMTS szépségverseny, valamint a mára egyedi hagyománnyá vált nyereményautó sorsolás is.
Hirdetés
Ahogy az elmúlt években, úgy a 2020-as AMTS-en is nyerhet egy szerencsés látogató, méghozzá egy egyedileg átépített tuningautót, ami az elmúlt évekhez képest talán az eddigi legexkluzívabb. Volt már Volkswagen Eos, Scirocco, BMW Z4, Audi TT, tavaly pedig egy dögös Ford Mustang, idén viszont szintet lépnek és a prémium sportautók közül válogattak. A 2020-as nyereményautó egy középmotoros német sport roadster lesz, egy 2002-es Porsche Boxster, melyet egyedivé is varázsolnak. Ahogy tavaly, úgy idén is a Westend bevásárlóközpont közepén, a Millenium udvarban építik át az autót a közönség szeme láttára, mindössze négy nap leforgása alatt, január 30-tól február 2-ig. A Boxster egy minőségi FR bodykitet kap, MOMO sport felniket, egyedi fóliázást, a Bara Kárpit jóvoltából kézzel készült új beltéri huzatokat, Hertz hangrendszert és persze műszaki karbantartást is kap, a bekerülő alkatrészek és gyártóinak teljes listája itt olvasható.
A 2020-as Automobil és Tuning Show programja színesnek ígérkezik, a megtekinthető kiállítások listája igencsak hosszú:
 1. Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 2. Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 3. EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 4. Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok
 5. Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 6. DRIFT és GYMKHANA Bajnokság– A látványos autósportok exkluzív versenye
 7. OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 8. Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 9. Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 10. Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 11. SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása
 12. Egész napos programok– kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak


Az idei AMTS kapuit március 20-án nyitja, az autó sorsolására pedig a zárónapon, március 22-én kerül sor, melyet a show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljes árú, vagy családi jegy megvásárlása, mellyel a rendezvény „G” pavilonjában nyereményszelvény váltható. Az ezen található három kvízkérdés helyes megválaszolása után pedig már csak a vasárnapi sorsoláson kell izgulni!
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?