Räikkönen leplezi le a következő Lotust

Limitált Lotus Evora Kimi Räikkönen színeiben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Genfben mutatják be a Lotus fekete-arany festésébe bugyolált Evora GTE-t, a leplet a csapat sztárpilótája, Kimi Räikkönen rántja le.


Még az autót hivatalosan Genfben leleplező Kimi Räikkönen sem volt elég gyors ahhoz, hogy elmeneküljön a limitált modellt a spanyolországi Jerez versenypályáján megörökítő fotósok kamerái elől.
A jövő héten kezdődő autószalonon fogja bemutatni a Lotus és versenyistállójának első számú pilótája, a 2007-ben világbajnok Kimi Räikkönen a cég új különkiadását.
Hirdetés
Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a csúcskivitelű, 444 lóerős Lotus Evora GTE az F1 csapat színeit idéző fekete-arany festésen kívül átesik-e bármilyen más átalakításon, vagy csak és kizárólag fényezésével fog kitűnni alapkivitelű társai közül.
Mindenesetre sokat már nem kell várni, hogy mindezek kiderüljenek, hiszen alig egy hét múlva, március 6-án nyílnak a kapuk Genfben, és megkezdődik az év legfontosabb európai autószalonja, ahol minden bizonnyal az utóbbiakra is fény derül.
Fotók: Patrick Garcia
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?